Ετοιμάζουμε τις γαλέτες φάβας: Βράζουμε 300 γρ. φάβα με κρεμμύδι και περνάμε από το μπλέντερ. Προσθέτουμε ένα αβγό, λίγο αλεύρι και αλατοπίπερο. Ψήνουμε ελαφρά το χυλό της φάβας σε αντικολλητική επιφάνεια. Βάζουμε πάνω σε κάθε γαλέτα μια λεπτή φέτα αβγοτάραχο κι ένα καρπό κάπαρης.
Συνταγή: Σπύρος Αρβανιτάκης (ARIA FINE CATERING)
Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος
Από το τεύχος 111 (Νοέμβριος/Δεκέμβριος 2014) του περιοδικού Α-Ζ.