Γλώσσες

NEA

A  A  A +
Πίσω
Gelato days 2018 με τα νέα παγωτά της MEC3
Gelato days 2018 με τα νέα παγωτά της MEC3

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι επιδείξεις των νέων παγωτών της ιταλικής MEC3 με τίτλο Gelato Days 2018, τις οποίες διοργάνωσε το Μάρτιο ο αντιπρόσωπος LAOUDIS FOODS, σε 4 ξεχωριστές εκδηλώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Ξάνθη. Για πρώτη φορά φέτος, αυτές έγιναν με τη μορφή ανοικτού φόρουμ, όπου παράλληλα με την επίσημη παρουσίαση οι επισκέπτες είχαν διαθέσιμη όλη την ημέρα για να δοκιμάσουν τα νέα παγωτά, να ενημερωθούν για όλες τις νέες εξελίξεις, τάσεις και τεχνικές και να συμβουλευτούν προσωπικά τους καλεσμένους Ιταλούς Maestro Gelatieri κ. Carlo Vanni (Group R&D Manager) και κ. Marco Bruno! Η MEC3 έχει συνηθίσει τους gelatieri σε πολυάριθμες κυκλοφορίες νέων παγωτών και φέτος πραγματικά μεγαλούργησε αφού οι προτάσεις της άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους ακόμα και τους πιο απαιτητικούς! Δεκαοκτώ ολοκαίνουργιες ύλες για παγωτό, στην πλειοψηφία τους άκρως πρωτότυπες και εντυπωσιακές, παρουσιάστηκαν από τη φημισμένη εταιρεία, η οποία δικαίωσε ακόμα μια φορά την 1η θέση που κατέχει στις πωλήσεις παγωτού παγκοσμίως! Ανάμεσα στα πολλά νέα προϊόντα ξεχωρίσαμε τη νέα τάση, την οποία η MEC3 ονομάζει Gelato Bakery, δηλαδή γνώριμα και αγαπημένα γλυκά, όπως το μιλφέιγ, το μωσαϊκό, η κηρήθρα και το κέικ καρότου, μετασχηματισμένα σε νέα, εντυπωσιακά παγωτά!