A  A  A +
Revista ndërkombëtare e vetme e këtij lloji!

Duke u përpjekur të mbulojë një pjesë të madhe të “boshllëkut” në fushën e botimeve profesionale, revista “ΨΗΤΟ”  është revista e parë ndërkombëtare që synon vetëm në biznesin e pjekjes në skarë (hell i vogël,barbeque,tavernë, grill houses). Revista botohet çdo 2 muaj dhe dërgohet tek rreth 7.500 biznese në Greqi dhe jashtështetit. Revista “ΨΗΤΟ” mirëpret në faqet e saj reportazhe të shtjelluara tregëtare. Receta origjinale nga kryekuzhunjer të shquar,raste biznesesh të suksesshme si dhe koncepte interesante dyqanesh nga Greqia dhe jo vetëm. Me njohuri të thellë të sektorit të simpoziumit masiv dhe kontakt të vazhdueshëm me tregun, revista “ΨΗΤΟ” paraqet tek profesionistët të gjitha produktet e reja dhe tendencat e lëndëve të para,pajisjet dhe administrim të biznesit. Me përmbajtje të pasur dhe me cilësi të lartë të prodhimit, kjo revistë përbën sot një mjet kontemporan komunikimi të kësaj industrie.