A  A  A +
Revista e pare Greke për Restorant-Kafe

Me më shumë se 7.500 pjesëmarrës në tërë Greqinë dhe Qipron, revista Snack and Coffee, që botohet çdo 2 muaj që nga Janari i 2005-ës, është më e përplota dhe e sakta nga të gjitha revistat e sektorit të saj Greke që përfaqëson fushën e gjerë të Restorant- Kafes dhe “Nozullimin e Bisneseve të Shërbimit të Shpejtë” (fast food, kafene, piceri, locale me pije freskuese etj). Një broshure me cilësi dhe estetikë të lartë në komunikim të vazhdueshëm me tregun, Snack and Coffee mirëpret në faqet e saj intervista me protagonistë të sektorit, receta ndërkombëtare të denja baristi,reportazhe të gjera tregëtare, artikuj teknikë si dhe kërkime për zhvillimet, sfidat dhe tendencat e reja që mbizotërojnë në sektorin Restorant- Kafes.