A  A  A +
Bibla Greke e Pastiçerisë së lartë!

Revista Z+G( Pastiçeri – Akullore) gjëndet përballë pastiçierit Grek këtu e 26 vjet! Botohet çdo 2 muaj dhe dërgohet tek rreth 5.500 kompani të Pastiçerisë së çokollatës dhe akullores në të gjithë Greqinë dhe Qipron.Broshure me estetikë të lartë dhe me njohuri të thellë të sektorit të sapopërmëndur, Z+G mirëpret në faqet e saj intervista si dhe receta nga pastiçierë ndërkombëtarë të njohur e të denjë, artikuj dhe reportazhe për të gjitha temat që angazhojnë profesionistin modern me qëllim që ti ofroj ide dhe zgjidhje për sa i përket përmirësimit të cilësisë të produkteve, administratën e biznesit, marketingun, lëndët e para dhe furnizuesit më të mire të tregut. Z+G është e vetmja revistë profesionale në Greqi e cila është anëtare  e Euroclub, një beshkëpunim me revistat më të mira të pastiçerisë Europiane.