A  A  A +
Revista më e madhe dhe më e besueshme e Furrës së Bukës dhe Pastiçerisë në Greqi!

Që nga themelimi i saj në vitin 1990, A-Z ka bërë një karrierë të gjatë e të suksesshme për të qënë sot  revista më e madhe, më e shquar dhe më popullorja që ekziston në qarkullim, në sektorin e Furrës së Bukës – Pastiçerisë. Botohet çdo 2 muaj dhe dërgohet tek më shumë se 7.500 kompani të Furrës së Bukës – Pastiçerisë dhe në profesione të përafërta në Greqi & në Qipro. Një version i estetikës dhe kualitetit të lartë, A-Z jep informacione të sakta dhe të plota për çdo gjë në lidhje me artizanët-zajtarët ose operatorët e industries. Duke paraqitur  nocionet dhe tendencat e reja Greke dhe ndërkombëtare të Furrës së Bukës dhe Pastiçerisë, zhvillimet në tregun e lëndëve të para, artikuj të teknologjisë së ushqimeve, administrim biznesi dhe marketing, recetave origjinale dhe tradicionale, A-Z është padyshim  një mjet i vlefshëm në duart e çdo bukëbërësi ose pastiçieri.