A  A  A +

A-Z MEDIA KIT

Revista më e madhe dhe më e besueshme e Furrës së Bukës dhe Pastiçerisë në Greqi!

Që nga themelimi i saj në vitin 1990, A-Z ka bërë një karrierë të gjatë e të suksesshme për të qënë sot  revista më e madhe, më e shquar dhe më popullorja që ekziston në qarkullim, në sektorin e Furrës së Bukës – Pastiçerisë. Botohet çdo 2 muaj dhe dërgohet tek më shumë se 7.500 kompani të Furrës së Bukës – Pastiçerisë dhe në profesione të përafërta në Greqi & në Qipro. Një version i estetikës dhe kualitetit të lartë, A-Z jep informacione të sakta dhe të plota për çdo gjë në lidhje me artizanët-zajtarët ose operatorët e industries. Duke paraqitur  nocionet dhe tendencat e reja Greke dhe ndërkombëtare të Furrës së Bukës dhe Pastiçerisë, zhvillimet në tregun e lëndëve të para, artikuj të teknologjisë së ushqimeve, administrim biznesi dhe marketing, recetave origjinale dhe tradicionale, A-Z është padyshim  një mjet i vlefshëm në duart e çdo bukëbërësi ose pastiçieri.

Fashikull Muaj Date Flipbook
Νο. 112 JΑΝAR-SHKURT 2015 12/01/2015
Νο. 113 MARS-PRILL 2015 09/03/2015
Νο. 114 ΜΑJ-QERSHOR 2015 22/05/2015
Νο. 115 KORRIK-GUSHT 2015 28/08/2015
Νο. 116 SHTATOR-TETOR 2015 02/10/2015
Νο. 117 NENTOR-DHJETOR 2015 20/11/2015
A-Z

Nëse  dëshironi të abonoheni, ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm në gjuhën angleze duke klikuar këtu.
Nëse  dëshironi të reklamoheni në A-Z, ju lutemi klikoni këtu për të plotësuar formularin përkatës të reklamave në gjuhën angleze.
Nëse dëshironi të komunikoni me ne për çdo informacion shtesë ju lutemi plotësoni formularin përkatës në gjuhën angleze, duke klikuar këtu.