A  A  A +

Z+G MEDIA KIT

Bibla Greke e Pastiçerisë së lartë!

Revista Z+G( Pastiçeri – Akullore) gjëndet përballë pastiçierit Grek këtu e 26 vjet! Botohet çdo 2 muaj dhe dërgohet tek rreth 5.500 kompani të Pastiçerisë së çokollatës dhe akullores në të gjithë Greqinë dhe Qipron.Broshure me estetikë të lartë dhe me njohuri të thellë të sektorit të sapopërmëndur, Z+G mirëpret në faqet e saj intervista si dhe receta nga pastiçierë ndërkombëtarë të njohur e të denjë, artikuj dhe reportazhe për të gjitha temat që angazhojnë profesionistin modern me qëllim që ti ofroj ide dhe zgjidhje për sa i përket përmirësimit të cilësisë të produkteve, administratën e biznesit, marketingun, lëndët e para dhe furnizuesit më të mire të tregut. Z+G është e vetmja revistë profesionale në Greqi e cila është anëtare  e Euroclub, një beshkëpunim me revistat më të mira të pastiçerisë Europiane.

Fashikull Muaj Date Flipbook
Νο. 155 JANAR-SHKURT 2014 31/01/2014
Νο. 156 ΜΑRS-ΡRILL 2014 28/03/2014
Νο. 157 ΜΑJ-QERSHOR 2014 06/06/2014
Νο. 158 KORRIK-GUSHT 2014 05/09/2014
Νο. 159 SHTATOR-ΤETOR 2014 17/10/2014
Νο. 160 ΝENTOR-DHJETOR 2014 28/11/2014
Z+G

Nëse  dëshironi të abonoheni, ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm në gjuhën angleze duke klikuar këtu.
Nëse  dëshironi të reklamoheni në A+G, ju lutemi klikoni këtu për të plotësuar formularin përkatës të reklamave në gjuhën angleze.

Nëse dëshironi të komunikoni me ne për çdo informacion shtesë ju lutemi plotësoni formularin përkatës në gjuhën angleze, duke klikuar këtu.