A  A  A +

SNACK & COFFEE MEDIA KIT

Revista e pare Greke për Restorant-Kafe

Me më shumë se 7.500 pjesëmarrës në tërë Greqinë dhe Qipron, revista Snack and Coffee, që botohet çdo 2 muaj që nga Janari i 2005-ës, është më e përplota dhe e sakta nga të gjitha revistat e sektorit të saj Greke që përfaqëson fushën e gjerë të Restorant- Kafes dhe “Nozullimin e Bisneseve të Shërbimit të Shpejtë” (fast food, kafene, piceri, locale me pije freskuese etj). Një broshure me cilësi dhe estetikë të lartë në komunikim të vazhdueshëm me tregun, Snack and Coffee mirëpret në faqet e saj intervista me protagonistë të sektorit, receta ndërkombëtare të denja baristi,reportazhe të gjera tregëtare, artikuj teknikë si dhe kërkime për zhvillimet, sfidat dhe tendencat e reja që mbizotërojnë në sektorin Restorant- Kafes.

Fashikull Muaj Date Flipbook
Νο. 52 JANAR-SHKURT 2014 16/01/2014
Νο. 53 ΜΑRS-ΡRILL 2014 17/03/2014
Νο. 54 ΜΑJ-QERSHOR 2014 15/05/2014
Νο. 55 KORRIK-GUSHT 2014 29/07/2014
Νο. 56 SHTATOR-ΤETOR 2014 03/10/2014
Νο. 57 ΝΕNTOR-DHJETOR 2014 21/11/2014

Nëse  dëshironi të abonoheni, ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm në gjuhën angleze duke klikuar këtu.
Nëse  dëshironi të reklamoheni në revistën Snack and Coffee, ju lutemi klikoni këtu për të plotësuar formularin përkatës të reklamave në gjuhën angleze.

Nëse dëshironi të komunikoni me ne për çdo informacion shtesë ju lutemi plotësoni formularin përkatës në gjuhën angleze, duke klikuar këtu.