A  A  A +

PSITO MEDIA KIT

Revista ndërkombëtare e vetme e këtij lloji!

Duke u përpjekur të mbulojë një pjesë të madhe të “boshllëkut” në fushën e botimeve profesionale, revista “ΨΗΤΟ”  është revista e parë ndërkombëtare që synon vetëm në biznesin e pjekjes në skarë (hell i vogël,barbeque,tavernë, grill houses). Revista botohet çdo 2 muaj dhe dërgohet tek rreth 7.500 biznese në Greqi dhe jashtështetit. Revista “ΨΗΤΟ” mirëpret në faqet e saj reportazhe të shtjelluara tregëtare. Receta origjinale nga kryekuzhunjer të shquar,raste biznesesh të suksesshme si dhe koncepte interesante dyqanesh nga Greqia dhe jo vetëm. Me njohuri të thellë të sektorit të simpoziumit masiv dhe kontakt të vazhdueshëm me tregun, revista “ΨΗΤΟ” paraqet tek profesionistët të gjitha produktet e reja dhe tendencat e lëndëve të para,pajisjet dhe administrim të biznesit. Me përmbajtje të pasur dhe me cilësi të lartë të prodhimit, kjo revistë përbën sot një mjet kontemporan komunikimi të kësaj industrie.

Fashikull Muaj Date Flipbook
Νο. 51 JANAR-SHKURT 2014 13/01/2014
Νο. 52 ΜΑRS-ΡRILL 2014 27/02/2014
Νο. 53 ΜΑJ-QERSHOR 2014 30/04/2014
Νο. 54 KORRIK-GUSHT 2014 01/07/2014
Νο. 55 SHTATOR-ΤETOR 2014 12/09/2014
Νο. 56 ΝΕNTOR-DHJETOR 2014 07/11/2014

Nëse  dëshironi të abonoheni, ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm në gjuhën angleze duke klikuar këtu.
Nëse  dëshironi të reklamoheni në revistën “ΨΗΤΟπωλείο”, ju lutemi klikoni këtu për të plotësuar formularin përkatës  të reklamave në gjuhën angleze.

Nëse dëshironi të komunikoni me ne për çdo informacion shtesë ju lutemi plotësoni formularin përkatës në gjuhën angleze, duke klikuar këtu.