A  A  A +
Πίσω
Spicy Winter
Spicy Winter

Υλικά

4 γρ. κασκάρα από El Salvador
80 ml νερό
12 ml λικέρ μαστίχας Χίου
5 γρ. ψιλοκομμένο τζίντζερ

Βήματα

Εκτέλεση

Στη γαλλική πρέσα βάζουμε την κασκάρα, το τζίντζερ και το νερό στους 90ºC. Περιμένουμε για 4 λεπτά. Στο ποτήρι που θέλουμε, βάζουμε το λικέρ και συμπληρώνουμε με το τσάι κασκάρας. 

Συνταγή: Τάνια Κονσταντίνοβα, Φωτό: Φώτης Καραπιπέρης

Από το τεύχος 51 (Νοέμβριος/Δεκέμβριος 2013) του Snack & Coffee.