A  A  A +
Πίσω
ORANGE CINNAMON ESPRESSO
ORANGE CINNAMON  ESPRESSO

Υλικά

1 πορτοκάλι
διπλός 100% Arabica Ipanema Espresso
30 ml Don Julio Anejo
30 ml κρέμα γάλακτος ζαχαροπλαστικής
30 ml σιρόπι κανέλα
2 stick κανέλας

Βήματα

Εκτέλεση

Αφαιρούμε προσεχτικά το εσωτερικού του πορτοκαλιού, δημιουργώντας ένα ποτηράκι. Σε ένα σέικερ προσθέτουμε πάγο, τον διπλό espresso, την Don Julio Anejo, την κρέμα γάλακτος, το σιρόπι κανέλας και χτυπάμε δυνατά. Έπειτα σουρώνουμε μέσα στο πορτοκάλι. Τέλος, σε ένα ποτήρι cocktail, τοποθετούμε τριμμένο πάγο και από επάνω το πορτοκάλι γαρνίροντας με δύο ξυλάκια κανέλα.

Aπό το τεύχος 55 (Ιούλιος/Αύγουστος 2014) του περιοδικού Snack and Coffee.