Ρίχνουμε το φρέσκο γάλα, την κρέμα γάλακτος, το σιρόπι καραμέλας, τη λευκή σοκολάτα, την καστανή ζάχαρη και το τυρί κρέμα σε ένα σκεύος και ανακατεύουμε καλά, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Ρίχνουμε το μείγμα σε σιφόν και το παγώνουμε με τις δύο αμπούλες για να δώσουμε μεγαλύτερο όγκο και ανακινούμε καλά. Βγάζουμε έναν μονό espresso σε ποτήρι χωρητικότητας 50 ml. Σχεδιάζουμε μια ροζέτα κρέμας πάνω από τον espresso. Γαρνίρουμε με κόκκους καφέ και σερβίρουμε.
Aπό το τεύχος 39 (ΝΟΕ-ΔΕΚ 2011) του περιοδικού Snack & Coffee