A  A  A +
Πίσω
MULLER WINE
MULLER WINE

Υλικά

20 ml φυσικός χυμός πορτοκάλι
150 ml κόκκινο ξηρό κρασί
20 ml spicy syrup για το spicy syrup)
1 κ. μαύρη ζάχαρη
3 ξυλάκια κανέλλα
Μαύρο τσάι
Πιπέρι σε κόκκους
Φλούδες πορτοκαλιού
Φλούδες λεμονιού
Φρούτα της αρεσκείας μας (πράσινο μήλο, πορτοκάλι, blueberries), κομμένα σε μικρά καρέ
5 σπόροι κάρδαμο
Μοσχοκάρυδο
Νερό (σε αναλογία 2 προς 1, δηλαδή στο 1 κ. ζάχαρη αντιστοιχεί 1/2 λ. Νερό)

Βήματα

Εκτέλεση

Για το spicy syrup, βάζουμε σε μια μικρή κατσαρόλα όλα τα υλικά και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει το σιρόπι. Βγάζουμε από την φωτιά. Σε μια άλλη κατσαρόλα προσθέτουμε το χυμό πορτοκάλι, το κρασί και το σιρόπι και βράζουμε. Σερβίρουμε το cocktail ζεστό και γαρνίρουμε με βεντάλια πράσινου μήλου και blueberries.

Aπό το τεύχος 39 (ΝΟΕ-ΔΕΚ 2011) του περιοδικού Snack & Coffee