A  A  A +
Πίσω
Jasmine
Jasmine

Υλικά

Για 2 ροφήματα:
6 γρ. καφές Esmeralda για κάθε 100 ml νερό
Origin: Canas Verdes, Panama
Microlot: Leon
Variety: 100% Geisha
Altitude: 1700 m
Processing: Washed
Cup Profile: sweet floral jasmin aroma, peach flavor, intense acidity, complex cup.
10 γρ. πράσινο τσάι γιασεμί ή απλά γιασεμί

Βήματα

Εκτέλεση

Παρασκευάζουμε το τσάι σε ζεστό νερό και το αφήνουμε τουλάχιστον 6 λεπτά μέχρι να είναι έτοιμο. Προσθέτουμε το τσάι στα ποτήρια. Παρασκευάζουμε τον καφέ με τη μέθοδο chemex. Αδειάζουμε τα ποτήρια από το τσάι και προσθέτουμε τον καφέ.  

Συνταγή: Στέφανος Δωματιώτης, Φωτό: Φώτης Καραπιπέρης

Από το τεύχος 51 (Νοέμβριος/Δεκέμβριος 2013) του Snack & Coffee.