A  A  A +
Πίσω
GRAPEFRUIT JULEP
GRAPEFRUIT JULEP

Υλικά

45 ml Stolichnaya vodka
40 ml φρέσκος χυμός grapefruit
20 ml χυμός ρόδι
15 ml χυμός lime
30 ml σιρόπι από μέλι και νέκταρ αγαύης
φύλλα δυόσμου

Βήματα

Εκτέλεση

Tοποθετούμε τον δυόσμο και την vodka στο shaker και πιέζουμε προσεκτικά. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακινούμε με πάγο. Σερβίρουμε σε ποτήρι collins με τριμμένο πάγο, γαρνίρουμε με φέτα grapefruit, κορυφές δυόσμου και σπόρια ροδιού.

Συνταγή: Ιωάννης Μελιανός

Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος

Από το τεύχος 53 (Μάρτιος/Απρίλιος 2014) του περιοδικού Snack & Coffee.