A  A  A +
Πίσω
CHOCO-LATINA
CHOCO-LATINA

Υλικά

2 κ.σ. σκούρα σοκολάτα
120 ml φρέσκο γάλα
2 φλούδες πορτοκάλι
1 ristretto

Βήματα

Εκτέλεση

Καίμε τις 2 φλούδες πορτοκαλιού σε ποτήρι χωρητικότητας 160 ml για να πάρουμε τα έλαιά του και να αρωματίσουμε το ρόφημα. Σε μια μεταλλική κανάτα ρίχνουμε τη σκούρα σοκολάτα και το φρέσκο γάλα. Χτυπάμε καλά το μείγμα στο ακροφύσιο της μηχανής μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Βγάζουμε σε ένα pot μια δόση ristretto. Σερβίρουμε την σοκολάτα, προσθέτουμε το ristretto και γαρνίρουμε με αφρόγαλα.

Aπό το τεύχος 39 (ΝΟΕ-ΔΕΚ 2011) του περιοδικού Snack & Coffee