Γλώσσες

NEA

A  A  A +
Πίσω
Οι μεγάλοι τυχεροί της κλήρωσης του περιοδικού SNACK & COFFEE
Οι μεγάλοι τυχεροί της κλήρωσης του περιοδικού SNACK & COFFEE

Η Αργυρή Καλλιτσουνάκη και ο Απόστολος Λαδόπουλος κερδίζουν από μία συσκευασία 250gr του καφέ με τον οποίο διαγωνίστηκε στο WBC o Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Sasa Sestic: Finca Inmaculada / Sudan Rume Washed / Valle del Cauca, Κολομβία (1780μ.) / ημερομηνία καβουρδίσματος: 8 Ιουνίου προσφορά της Taresso ΙΚΕ.

Ο Ευάγγελος Ανδρικόπουλος και ο Φίλιππος Βλάχος κερδίζουν από μία συσκευασία 250gr του καφέ με τον οποίο διαγωνίστηκε στο WBC ο Έλληνας πρωταθλητής, Στέφανος Πατεράκης: Finca Kilimanjaro / Bourbon Kenia Washed / Santa Ana, Ελ Σαλβαδόρ (1580-1720μ.) / ημερομηνία καβουρδίσματος: 10 Ιουνίου προσφορά της TAF – Ι. Ταλούμης & Σία ΕΕ.

Ο Βαγγέλης Βαρδάκας και ο Πάρης Κασιούρας κερδίζουν από μία συσκευασία 250gr του καφέ με τον οποίο διαγωνίστηκε στο WBC η Ρουμάνα πρωταθλήτρια, Cezara Cartes: Bourbon / Santa Ana, Ελ Σαλβαδόρ προσφορά της Sapid.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουνίου στα γραφεία των εκδόσεων FORUM AE, στην Αθήνα. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail και θα παραλάβουν τον καφέ που κέρδισαν μέσω courier.