NEA

A  A  A +
Πίσω
Νέο χαρμάνι Bristot 22:  100% Robusta Gourmet
Νέο χαρμάνι Bristot 22: 100% Robusta Gourmet

Σε μια εξαιρετική εκδήλωση η Bristot παρουσίασε το νέο χαρμάνι Bristot 22: 100% Robusta Gourmet. Όσοι παρευρέθηκαν στο Loukoumi στις 10 Φεβρουαρίου βίωσαν τα αρώματα του νέου gourmet χαρμανιού, που αποτελεί έναν συνδυασμό εκλεπτυσμένων ποικιλιών gourmet robusta από την επαρχία Karnataka της Ινδίας και καλλιεργημένων στο ηφαιστειακό έδαφος της ανατολικής Ιάβας από την επαρχία Malangsari της Ινδονησίας. Η όψη του διακρίνεται από την πλούσια κρέμα στα χρώματα του φουντουκιού, ενώ το άρωμά του έχει τους χαρακτηριστικούς τόνους κακάο και αμυγδάλου. Το γεμάτο σώμα του καφέ προσφέρει μια απροσδόκητη γλύκα με ευχάριστες νότες ακατέργαστου αμυγδάλου και μπαχαρικών, ενώ η παρατεταμένη του επίγευση, αφήνει ίχνη λιωμένης σοκολάτας και ψημένου αμυγδάλου στον ουρανίσκο.