NEA

A  A  A +
Πίσω
Ελληνογαλλικός διαγωνισμός για το καλύτερο macaron
Ελληνογαλλικός διαγωνισμός για το καλύτερο macaron

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης Goût de France–Good France 2018, ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα κ. Christophe Chantepy κήρυξε την έναρξη του πρώτου ελληνογαλλικού διαγωνισμού Μακαρόν. Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε στον 3ο όροφο του «Yoleni’s», στο δημιουργικό χώρο της Ντίνας Νικολάου παρουσία της, καθώς και των Jean-Marie Hoffmann, chef της Πρεσβείας της Γαλλίας, Ανδρέα Λαγού, Αριστοτέλη Μέγκουλα, Νικόλα Νικολακόπουλου, Ντίνας Νικολάου, Στέλιου Παρλιάρου, Δημήτρη Χρονόπουλου, και Πόπης Χρυσανθίδου. Μετά τη συνέντευξη Τύπου ακολούθησε παρασκευή μακαρόν από τον pastry chef Δημήτρη Χρονόπουλο. Για τους κανονισμούς του διαγωνισμού, δήλωση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε  τη σελίδα στο Facebook, Le Meilleur Macaron Grec. 

Κεντρική Φωτογραφία: Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη Τύπου για τον πρωτότυπο διαγωνισμό.


Ο Δημήτρης Χρονόπουλος δημιούργησε σοκολατένια μακαρόν με αλμυρή καραμέλα.


Mακαρόν με γεύση τσουρέκι από τον pastry chef, Νικόλα Νικολακόπουλο.