ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

A  A  A +
Πίσω
Ροφήματα Mind the cup
Ροφήματα Mind the cup

Ο barista του πολλά υποσχόμενου “Mind The Cup espresso bar” στο Περιστέρι, Γεώργιος Φεσόπουλος, συνδυάζει καφέ φίλτρου ή espresso με κανέλα, μέλι, σοκολάτα, αλλά και απροσδόκητα υλικά, όπως μαρμελάδα, για να παρασκευάσει μοναδικά signature ροφήματα που ακολουθούν όλες τις σύγχρονες τάσεις. 

• FILTER COFFEE INFUSION

• UP SIDE DOWN

• SMOOTH AND BERRY

 Who is who:  O Γεώργιος Φεσόπουλος το 2004 άρχισε να εργάζεται στο Kolones cafe-bar, ενώ μέχρι και το 2008 διετέλεσε Α’ και Β’ μάγειρας σε αλυσίδα ιταλικών εστιατορίων, ενώ είχε ήδη το πτυχίο του Chef από το 2006 (απόφοιτος του Ι.Ι.Ε.Κ. Le Monde). Κατόπιν άρχισε να εργάζεται στο Bonco cafe-bar. Η θερινή περίοδος τον βρήκε στο Yacht Club cafe-bar στη Σέριφο, ενώ το 2010 παρακολούθησε barista και latte art seminars. Για τη διετία 2010-2012 βρέθηκε πίσω από την μπάρα του Kika cafe-bar, ενώ το 2011 απέκτησε το SCAE Level 1 Basic Barista Certification. Τότε ξεκίνησε να εργάζεται στο Mind The Cup, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα.

Φωτό: Δημήτρης Κολιός

Από το τεύχος 53 (Μάρτιος/Απρίλιος 2014) του περιοδικού Snack & Coffee.