Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το τοποθετούμε σε βαθύ ταψάκι. Αναμιγνύουμε τη μπίρα με τη ζάχαρη, την καυτερή σάλτσα και το σκόρδο. Ανακατεύουμε να λιώσει η ζάχαρη και με αυτό περιχύνουμε το κρέας. Απλώνουμε τα κρεμμύδια πάνω στο κρέας, σκεπάζουμε με ένα κομμάτι αντικολητικό χαρτί και στη συνέχεια με αλουμινόχαρτο (εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μικρή γάστρα). Ψήνουμε στους 160°C για 3 ώρες, ξεσκεπάζουμε το κρέας και ψήνουμε για άλλη μισή ώρα πάλι στους 160°C. Σουρώνουμε τα υγρά του ταψιού σε κατσαρολάκι, σιγοβράζουμε και δένουμε αν χρειαστεί. Σερβίρουμε το κρέας σε φέτες με τη σάλτσα.
Από το τεύχος 39 (ΙΑΝ-ΦΕΒ 2012) του περιοδικού ΨΗΤΟπωλείο