Καρυκεύουμε τη γαλοπούλα με αλάτι και πιπέρι και την περνάμε από το κορν φλάουερ. Βάζουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι να ζεσταθεί και σοτάρουμε τη γαλοπούλα μέχρι να πάρει χρώμα. Έπειτα προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη. Όταν δέσει η σάλτσα μας, ρίχνουμε τις ελιές και τη ρίγανη.
Από το τεύχος 43 (ΣΕΠ-ΟΚΤ 2012) του περιοδικού ΨΗΤΟπωλείο