A  A  A +
Πίσω
Μοσχαρίσια μπιφτέκια
Μοσχαρίσια μπιφτέκια

Υλικά

Για τα μπιφτέκια:
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
1 κρεμμύδι τριμμένο
2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κ.σ. τοματοπελτέ
1 κ.γλ. κύμινο
1 κ.γλ. πάπρικα
½ κ.γλ. κόλιανδρο τριμμένο
Για τη σάλτσα:
1 κ.σ. μουστάρδα με ολόκληρο σιναπόσπορο
3 κ.σ. μουστάρδα κίτρινη
4 κ.σ. ψιλοκομμένα ανάμικτα τουρσιά
1 κ.γλ. ζάχαρη
1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό

Βήματα

Εκτέλεση

Αναμιγνύουμε τον κιμά με τα υπόλοιπα υλικά για τα μπιφτέκια και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Πλάθουμε τα μπιφτέκια και ψήνουμε στη σχάρα. Για τη σάλτσα ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου.

Από το τεύχος 43 (ΣΕΠ-ΟΚΤ 2012) του περιοδικού ΨΗΤΟπωλείο