Με μαχαίρι ανοίγουμε 3 τρύπες σε κάθε κότσι, αλατοπιπερώνουμε και βυθίζουμε από 1 κομμάτι σκόρδο στην κάθε τρύπα. Σε διπλή λαδόκολλα τακτοποιούμε τις φέτες κρεμμυδιών, τοποθετούμε πάνω τους τα κότσια και μοιράζουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια γύρω τους. Πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο και δένουμε τη λαδόκολλα σε πακέτο με σπάγκο. Ψήνουμε στο φούρνο στους 200ºC για περίπου 1,5 ώρα. Σερβίρουμε με φέτες λεμονιού.
Από το τεύχος 37 (ΣΕΠ-ΟΚΤ 2011) του περιοδικού ΨΗΤΟπωλείο