Για τη ζύμη προσθέτουμε το αλάτι στο αλεύρι μαζί με το πιπέρι. Προσθέτουμε ζυμώνοντας τα ασπράδια και το νερό ώστε να έχουμε μια συμπαγή ζύμη. Αλατοπιπερώνουμε καλά το κρέας, προσθέτουμε το σκόρδο και το δενδρολίβανο και πασπαλίζουμε με το λάδι. Ανοίγουμε τη ζύμη σε δύο φύλλα πάχους 0,5 εκ. τοποθετούμε το κρέας στο ένα φύλλο και σκεπάζουμε καλά με το άλλο. Κλείνουμε τις άκρες και ψήνουμε σε φούρνο στους 170°C για περίπου 1,5 ώρα. Αφήνουμε να κρυώσει για περίπου 15 λεπτά πριν σπάσουμε το ζυμάρι που έχει σκληρύνει, για να σερβίρουμε το κρέας.
Από το τεύχος 40 (MAΡ-ΑΠΡ 2012) του περιοδικού ΨΗΤΟπωλείο