Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε το λαιμό μέχρι να ροδοκοκκινίσει. Προσθέτουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο συνεχίζοντας το σοτάρισμα για λίγο, σβήνουμε με το λευκό κρασί και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 5’. Ρίχνουμε το ζωμό του βοδινού και σιγοβράζουμε για ακόμη 5’. Αλατίζουμε, βάζουμε την πάπρικα, τη ρίγανη και το κεφαλοτύρι. Αφήνουμε για 2‘, σβήνουμε τη φωτιά και σερβίρουμε.
Συνταγή: Χρήστος Τζιέρας
Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος
Από το τεύχος 54 (Ιούλιος/Αύγουστος 2014) του περιοδικού ΨΗΤΟ.