Ο Γιάννης Στανίτσας προτείνει πέντε εξαιρετικά πιάτα με πρωταγωνιστή το ελληνικό κρέας, στα πιο ευφάνταστα μαγειρευτά.
Συνταγές: Γιάννης Στανίτσας
Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος
Ζυμώνουμε τον κιμά με τα υπόλοιπα υλικά και βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Κόβουμε τις πατάτες σε καρέ, βάζουμε σε ταψάκι με τα υλικά για τον καπαμά και ψήνουμε στους 170°C για 45’. Ψήνουμε και τα μπιφτέκια στο στους 170°C για 10 ώς 12 λεπτά. Σερβίρουμε, γαρνίροντας με μαϊντανό.