Ο Γιάννης Στανίτσας προτείνει πέντε εξαιρετικά πιάτα με πρωταγωνιστή το ελληνικό κρέας, στα πιο ευφάνταστα μαγειρευτά.
Συνταγές: Γιάννης Στανίτσας
Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος
Βράζουμε την κατσικίσια σπάλα με το μπουκέ γκαρνί. Καθαρίζουμε το σταμναγκάθι και το μπλανσάρουμε. Αφού βράσει, δένουμε τη σάλτσα με roux (αλεύρι, βούτυρο) και ρίχνουμε μέσα στο σταμναγκάθι και τα βότανα φρέσκα. Αφήνουμε να πάρει βράση και καρυκεύουμε. Σερβίρουμε.