Κόβουμε το ψωμί σε κομματάκια. Το βάζουμε να μουλιάσει στο γάλα. Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε τον κιμά, τη worcestershire, αλάτι και πιπέρι.Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και ρίχνουμε στον κιμά μαζί με ένα αυγό και το ψιλοκομμένο σκόρδο. Στύβουμε τα κομμάτια ψωμί και τα προσθέτουμε στον κιμά. Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο, πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Τα γυρνάμε να πάρουν χρώμα και τα αποσύρουμε σε πιατέλα που έχουμε στρώσει με χαρτί κουζίνας. Ξαναβάζουμε στο τηγάνι όλα τα κεφτεδάκια μαζί με το ζωμό κότας και την μπίρα. Σκεπάζουμε το τηγάνι με αλουμινόχαρτο και αφήνουμε στη φωτιά για 15 λεπτά σε μεσαία θερμοκρασία. Ανακινούμε συχνά το τηγάνι και μόλις περάσουν τα πρώτα 7-8 λεπτά, αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και γυρνάμε τα κεφτεδάκια.
Από το τεύχος 48 (Ιούλιος/Αύγουστος 2013) του περιοδικού ΨΗΤΟ.