NEA

A  A  A +
Πίσω
12ο Διεθνές Φεστιβάλ Μαγειρικής στην Κων/λη
12ο Διεθνές Φεστιβάλ Μαγειρικής στην Κων/λη

6 μετάλλια κατέκτησε το Chef's Club B. Eλλάδος

Με έξι μετάλλια στις αποσκευές της επέστρεψε η αποστολή της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος από την Κωνσταντινούπολη,  όπου συμμετείχε στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Μαγειρικής, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι οι ελληνικές γεύσεις μπορούν να κατακτήσουν όλο τον κόσμο.

Μια ακόμη επιτυχία σημείωσε η Λέσχη Αρχιμαγείρων – Ζαχ/στών Β. Ελλάδος στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Μαγειρικής Κων/λης. Στο διαγωνισμό που διεξήχθη στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο TUYAP EXHIBITION της Πόλης, με chefs από 23 χώρες, τα μέλη της ελληνικής αποστολής κατέκτησαν 6 μετάλλια. Στην κατηγορία «ψάρι» οι Αλμπάνης Ν. και Γκαμπούρα Αθ. κέρδισαν από 1 αργυρό μετάλλιο και οι Πλουμής Δ. και Ψύλλος Γ. από 1 χάλκινο. Στην κατηγορία «μοντέρνα κουζίνα» ο Γεωργατζάς Κων/νος απέσπασε χάλκινο, ενώ σε ομαδικό επίπεδο η αποστολή κατέκτησε αργυρό στην Team Grand Prix κατηγορία.

 

Από το τεύχος 53 (Μάιος/Ιούνιος 2014) του περιοδικού ΨΗΤΟ.