Από το 2005 μέχρι σήμερα το περιοδικό “ΨΗΤΟ” φέρνει κοντά σας ό,τι νέο αφορά τη Μαζική Εστίαση, ενώ παράλληλα καταγράφει την εξέλιξη και ανάπτυξη του κλάδου. Με πλούσια ύλη, πρωτότυπο περιεχόμενο και με έμφαση στις επιχειρήσεις που θέτουν το κρέας στο επίκεντρο, προσφέρει σε κάθε επιχειρηματία τη δυνατότητα να ανακαλύψει καινοτόμες ιδέες, να ξεχωρίσει και να διαφοροποιηθεί.
Το περιοδικό “ΨΗΤΟ” κυκλοφορεί κάθε 2 μήνες απευθυνόμενο σε περισσότερους από 20.000 επιλεγμένους αποδέκτες στην Ελλάδα και τον κόσμο, σε hard copy ή ηλεκτρονική μορφή. Με ρεπορτάζ για όλες τις τελευταίες τάσεις, συνεντεύξεις με leaders της αγοράς και διεθνείς chefs, συνταγές, άρθρα επικαιρότητας, ειδήσεις και έρευνες, αποτελεί έναν πολύτιμο δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ επαγγελματιών και προμηθευτικών επιχειρήσεων, αλλά και ένα αξιόπιστο μέσο ενημέρωσης που κάνει γνωστές όλες τις εξελίξεις γύρω από την ελληνική, αλλά και τη διεθνή αγορά.