A  A  A +
Светска новина во издаваштвото!

Подготвени да се пополни големиот јаз во областа на професионални публикации, ПСИТО е првото списание во светот исклучиво за покривање на сектор ресторан со скара (ќебапчилници, таверни, кетеринг компании итн.). Списанието се објавува на секои два месеци и се испраќа на околу 7.500 компании во Грција и странство. ПСИТО во своите страници вклучува пространи комерцијални репортажи, оригинални рецепти од страна на врвни готвачи, студии на случаи на успешни бизниси и нови концепти од целиот свет. Со детално познавање на прехрамбениот сектор и во постојана комуникација со пазарот, ПСИТО им ги претставува на професионалците сите нови производи и трендови дури и суровини, опрема и оние кои се во функција на администрацијата на бизнис. Со својот богат материјал и висок квалитет на производство ова списание го обезбедува целиот сектор со основно средство за комуникација!