A  A  A +
Првиот грчки магазин насочен кон индустрија за кафе!

Со повеќе од 7.500 читателите во Грција и Кипар, списанието Snack & Coffee се објавува на секои два месеца уште од јануари 2005. Тоа е најсодржајното грчко професионално списание, што целосно ги покрива сите прашања поврзани со гранката на ресторани за брза храна (брзо-храна, кафулиња, пицерии, кетеринг компании итн.). Списание со висок квалитет и естетика, во постојана комуникација со пазарот, Snack & Coffee во своите страници вклучува интервјуа со лидерите на секторот, рецепти на светски познати баристи, технички статии, како и студии за најновите трендови и предизвиците во индустријата за кафе.