A  A  A +
Водечкото списание во Грција за слаткарство на високо ниво!

Z+G /Захаропластио – Gelateria/ (Слаткарница – Gelateria), првото списание издадено од FORUM SA, е заедно со грчките готвачи веќе 26 години! Се издава на секои два месеци и се испраќа на приближно 5.500 компании за кондиторски производи, чоколадо и сладоледи низ Грција и Кипар. Како списание со висока естетика и темелни познавања од оваа област, Z+G во своите страници содржи интервјуа и рецепти од најдобрите светски кондиторски готвачи, темелни написи и репортажи кои ги снабдуваат професионалците со идеи и решенија со цел да го зголемат квалитетот на нивните производи, управувањето со бизнисот, маркетингот, снабдувањето со суровини за работа, како и најдобрите снабдувачи на пазарот. Z+G е единственото професионално списание во Грција што е член на “Euroclub”, здружението на најдобрите Европски списанија за слаткарство.