A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Καλώς ήρθες, Φθινόπωρο! Τα καταστήματα βάζουν και πάλι τα καλά τους, ενώ νέες ιδέες και προϊόντα μπαίνουν ξανά στο προσκήνιο. Ιδιαίτερα γλυκά με σοκολάτα από τον Complex Executive Patry Chef της Costa Navarino Γιάννη Βλασίου αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Z+G και τρεις εκπρόσωποι της νέας γενιάς των pastry chef με τις δικές τους σοκολατένιες προτάσεις για τη σεζόν. Ο εξαιρετικός Cedric Grolet, best pastry chef in the world 2018 και επικεφαλής pastry chef του περίφημου εστιατορίου “Le Meurice” του Alain Ducasse, μιλάει αποκλειστικά στο Z+G 182 για την πρόσφατη βράβευσή του και για την πρόσφατη έκδοση του βιβλίου του “Fruits” και στα ελληνικά. Δείτε ακόμα πώς κρατούν το κοινό τους κλασικά ζαχαροπλαστεία που δραστηριοποιούνται δίπλα σε μεγάλες αλυσίδες bakery και πώς να λανσάρετε σωστά ένα νέο προϊόν στις βιτρίνες σας. Τέλος, μην ξεχνάτε το πιο σημαντικό ραντεβού του κλάδου! ARTOZA 2019, 22-25 Φεβρουαρίου 2019, METROPOLITAN EXPO! www.artoza.com