A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Ήρθαν τα Χριστούγεννα κι η Πρωτοχρονιά και μαζί... το τεύχος 178 του “Z+G”  με ένα πλούσιο εορταστικό αφιέρωμα. Τέσσερις ταλαντούχοι pastry chefs, οι Ευγένιος Βαρδακαστάνης και Δημήτρης Κονιδάρης από την Αθήνα και οι Αλέξης Αλεξίου και Τίμος Βλάχου από τη Θεσσαλονίκη, κάνουν τη δική τους πρόταση για ένα φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο κορμό. Ο ζαχαροπλάστης Marco Muré μοιράζεται μαζί σας τη συνταγή του για αυθεντικό ιταλικό πανετόνε και μιλάει για γλυκά των γιορτών της πατρίδας του ενώ ο executive chef του Nikopolis Hotel Thessaloniki, Στέφανος Σταμούδης, παρουσιάζει ιδέες για catering για τα πάρτι των ημερών. Τέλος, ο ζαχαροπλάστης – σοκολατιέ Νικόλας Πασχάλης, ετοιμάζει σοκολατάκια με απίθανες γεμίσεις και υπενθυμίζει όλες τις απαραίτητες τεχνικές λεπτομέρειες για τέλειο αποτέλεσμα!

Παράλληλα, στο χρήσιμο άρθρο του τεχνολόγου τροφίμων και λέκτορα των ΤΕΙ Θεσσαλίας, Φάνη Γεωργόπουλου θα βρείτε τα πάντα γύρω από το νέο νόμο για τη χρέωση της πλαστικής σακούλας. Επίσης, ο marketing expert Σπύρος Γκανάτσιος εξετάζει τι συνιστά την καλή φήμη μιας επιχείρησης στα social media ενώ για το θέμα μιλούν στο ρεπορτάζ και γνωστοί ιδιοκτήτες ζαχαροπλαστείων. Τέλος, ο σύμβουλος επιχειρήσεων Σέργιος Μαζαράκης, εξηγεί αναλυτικά πώς μπορείτε να κάνετε πιο αποδοτικό το managemet της επιχείρησής σας.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη σε όλους τους αναγνώστες μας για αυτές, τις πιο απαιτητικές μέρες της χρονιάς και καλές γιορτές σε όλους, με υγεία και ευτυχία!