A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Η σεζόν του παγωτού βρίσκεται στο peak της και το περιοδικό “Ζαχαροπλαστείο-Gelateria” στέκεται όπως πάντα στο πλευρό του σύγχρονου επαγγελματία. Ανακαλύψτε στο τεύχος 181 μοναδικές συνταγές βασισμένες σε φρούτα και ελληνικά τυριά, με τη δημιουργική υπογραφή του Εxecutive Pastry Chef του Sani Resort, Γιώργου Αυγέρου. Δείτε τρεις βραβευμένες τζελατερίες στη Ρόδο και πώς απευθύνονται στο ιδιαίτερο κοινό τους. Ακόμα, η νικήτρια του Διαγωνισμού “Το Καλύτερο Ελληνικό Μακαρόν” της Γαλλικής Πρεσβείας Αγγελική Αγάθου μιλάει αποκειστικά στο Z+G και μοιράζεται με τους αναγνώστες μας μια καλοκαιρινή ελληνική συνταγή βασισμένη στο κουμκουάτ. Μελετήστε επίσης τον οδηγό μας για το απόλυτο catering του καλοκαιριού, μέσα από την εμπειρία τεσσάρων επαγγελματιών από την Αθήνα και την περιφέρεια. Επιπέον διαβάστε  ένα πλήρες manual για τα αρώματα και τις αρωματικές ύλες και τη χρήση τους στη ζαχαροπλαστική. Και τέλος μην ξεχνάτε το πιο λαμπρό ραντεβού του κλάδου, 22-25 Φεβρουαρίου 2019, στην 16η ΑRTOZA! (www.artoza.com)