Skip to main content
Το πρώτο σε κυκλοφορία και εγκυρότερο περιοδικό Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα

Με 20.500 επαγγελματίες αποδέκτες σε Ελλάδα και Κύπρο, η απόλυτη «βίβλος» Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής στη χώρα, το περιοδικό Α-Ζ, από την ίδρυσή του το 1990 μέχρι σήμερα, έχει διανύσει μια λαμπρή, επιτυχημένη πορεία που το οδήγησε στην κορυφή.

Εκδίδεται 9 φορές το χρόνο, σε εποχές αιχμής για την αγορά, και αποστέλλεται σε 9.000 αποδέκτες μέσω ΕΛΤΑ και σε 11.500 επιπλέον αποδέκτες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Βασικό κορμό των αποδεκτών του αποτελούν επιχειρήσεις αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και συναφών επαγγελμάτων σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ η ΑRΤΟΖΑ (artoza.com) συνιστά την εκθεσιακή του βάση.

Μια έκδοση υψηλής αισθητικής και ποιότητας, το Α-Ζ παρέχει έγκυρη και πολύπλευρη ενημέρωση για καθετί που αφορά το βιοτέχνη αρτοποιό και ζαχαροπλάστη ή και επιχειρηματία του κλάδου. Mε πλούσια θεματολογία που καλύπτει ισορροπημένα τους τομείς τόσο της Αρτοποιίας όσο και της Ζαχαροπλαστικής, με πρωτότυπες αλλά και παραδοσιακές συνταγές, με θέματα τεχνολογίας και ασφάλειας τροφίμων, άρθρα για τεχνικές παρασκευής, αναλύσεις μάρκετινγκ και διαχείρισης προσωπικού, digital προβολής των επιχειρήσεων, έρευνες, success stories, συνεντεύξεις, αλλά και με όλη την ατζέντα της αγοράς, με ειδήσεις, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, το περιοδικό “Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική” είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο και εγκυρότερο επαγγελματικό περιοδικό Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα και βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα περιοδικά του κλάδου του σε όλη την Ευρώπη. Ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια κάθε αρτοποιού και ζαχαροπλάστη και κάθε επιχειρηματία που στοχεύει στην ενδυνάμωση και την πρόοδο της επιχείρησής του.

Ανάλυση αποδεκτών περιοδικού

9.000 αποδέκτες μέσω ταχυδρομείου
11.500 αποδέκτες μέσω ηλεκτρονικής αποστολής

20.500

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ