A  A  A +
Z+G

Η βίβλος της Ελληνικής...υψηλής ζαχαροπλαστικής!

Το περιοδικό Z+G (Ζαχαροπλαστείο-Gelateria) βρίσκεται στο πλευρό του Έλληνα ζαχαροπλάστη εδώ και 28 χρόνια! Εκδίδεται κάθε δύο μήνες και αποστέλλεται σε περισσότερες από 4.700 επιχειρήσεις ζαχαροπλαστικής, σοκολατοποιίας και παγωτού σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Έντυπο υψηλής αισθητικής με βαθιά γνώση του κλάδου, το Z+G φιλοξενεί στις σελίδες του συνεντεύξεις αλλά και συνταγές από διεθνώς καταξιωμένους ζαχαροπλάστες, άρθρα και ρεπορτάζ για όλα τα θέματα που απασχολούν το σύγχρονο επαγγελματία με στόχο να του προσφέρει ιδέες και λύσεις ως προς την ποιοτική αναβάθμιση των προϊόντων, τη διοίκηση της επιχείρησης, το μάρκετινγκ, τις πρώτες ύλες και τους καλύτερους προμηθευτές της αγοράς. Το Z+G είναι το μοναδικό επαγγελματικό περιοδικό στην Ελλάδα που είναι μέλος του Euroclub, της ένωσης με τα καλύτερα περιοδικά ζαχαροπλαστικής της Ευρώπης.