Ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη, την τοποθετούμε σε ταρτιέρα διαμέτρου 18 εκατ. και ύψους 4,5 εκατ. και την αφήνουμε στο ψυγείο για δύο ώρες. Πλένουμε τα καρότα και τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε λωρίδες, ενώ στη συνέχεια ψιλοκόβουμε το μάραθο. Βράζουμε κάθε λαχανικό ξεχωριστά σε αλατισμένο νερό (τα καρότα με το μάραθο για 10 λεπτά, τα κολοκυθάκια για 5 λεπτά και το μπρόκολο για 10 λεπτά) και τα στραγγίζουμε καλά. Τηγανίζουμε όλα τα λαχανικά με το μάραθο εκτός από το μπρόκολο. Αφού κρυώσουν, τα τοποθετούμε στη βάση, προσθέτουμε το μπρόκολο, το φρέσκο θυμάρι και τη σος Quiche. Ψήνουμε στους 210°C για 50 λεπτά.
Από το τεύχος 95 (ΜΑΡ-ΑΠΡ 2012) του περιοδικού Α-Ζ