Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, εκτός από τις μπανάνες στην πρώτη ταχύτητα για 4 λεπτά και στη δεύτερη ταχύτητα για 7 λεπτά. Κόβουμε σε κομμάτια βάρους 200 γρ., πλάθουμε σε στρογγυλά τεμάχια και αφήνουμε για ξεκούραση 30’. Ανοίγουμε με πλάστη σε οβάλ σχήμα, βάζουμε μέσα μία μπανάνα και τυλίγουμε. Στοφάρουμε για 30-40 λεπτά. Αλείφουμε με αβγό την επιφάνεια και ρίχνουμε τη σοκολάτα. Ψήνουμε στους 180°C για 20 - 25 λεπτά χωρίς ατμό.
Από το τεύχος 95 (ΜΑΡ-ΑΠΡ 2012) του περιοδικού Α-Ζ