A  A  A +
Πίσω
TIRAMISU MOCHA
TIRAMISU MOCHA

Υλικά

1 διπλό espresso Nadali (ποικιλία Galerie)
3 pumps σιρόπι DVG Tiramisu
120 ml γάλα
1 κ.σ. λευκή premium σοκολάτα ΑΒΕΚ
8-10 παγάκια

Βήματα

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα μπλέντερ τον espresso, το σιρόπι, το γάλα και τη σοκολάτα. Χτυπάμε με τα παγάκια μέχρι να θρυμματιστούν και σερβίρουμε σε ποτήρι 360 ml. Γαρνίρουμε με σαντιγί, σος σοκολάτας και κομματάκια σοκολάτας. 

Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος

Από το τεύχος 60 (Μάιος/Ιούνιος 2015) του περιοδικού Snack & Coffee.