A  A  A +
Πίσω
SMOOTH AND BERRY
SMOOTH AND BERRY

Υλικά

19 γρ. espresso/40ml
10 γρ. Σοκολάτα
20 γρ. μαρμελάδα βατόμουρο
20 γρ. κρέμα γάλακτος
1 stick βανίλια Μαδαγασκάρης

Βήματα

Εκτέλεση

Σε γαλατιέρα προσθέτουμε τον espresso, τη σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιήσουμε το μείγμα μας. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη μαρμελάδα και συνεχίζουμε την ομογενοποίηση. Τέλος, προσθέτουμε το ρόφημα στο ποτήρι. Ύστερα χτυπάμε καλά την κρέμα μας μαζί με τη βανίλια και την σερβίρουμε στο ρόφημά μας, γαρνίροντάς το με stick βανίλιας και μαρμελάδα βατόμουρο.

Συνταγή: Γιώργος Φεσόπουλος

Φωτό: Δημήτρης Κολιός

Από το τεύχος 53 (Μάρτιος/Απρίλιος 2014) του περιοδικού Snack and Coffee.