Σε γαλατιέρα προσθέτουμε τον espresso, τη σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιήσουμε το μείγμα μας. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη μαρμελάδα και συνεχίζουμε την ομογενοποίηση. Τέλος, προσθέτουμε το ρόφημα στο ποτήρι. Ύστερα χτυπάμε καλά την κρέμα μας μαζί με τη βανίλια και την σερβίρουμε στο ρόφημά μας, γαρνίροντάς το με stick βανίλιας και μαρμελάδα βατόμουρο.
Συνταγή: Γιώργος Φεσόπουλος
Φωτό: Δημήτρης Κολιός
Από το τεύχος 53 (Μάρτιος/Απρίλιος 2014) του περιοδικού Snack and Coffee.