A  A  A +
Πίσω
Mystery Julep No3
Mystery  Julep No3

Υλικά

60 ml Μystery blend (μυστικό blend από Bourbon, Rye και Cognac)
7 ml σιρόπι βανίλιας
15 ml λικέρ περγαμόντο Briottet
2 σταγόνες από bitters καρυδιού
12-14 φύλλα φρέσκου δυόσμου
άφθονος τριμμένος πάγο

Βήματα

Εκτέλεση

ΜΕΘΟΔΟΣ: stir  
ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ: 2-3 κορφές δυόσμου,  αποξηραμένο περγαμόντο,  ψίχα καρυδιού, άχνη ζάχαρη
ΠΟΤΗΡΙ: julep cap

 

 

Συνταγή: Γιώργος Μεγαλοκονόμος

Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος

Από το τεύχος 60 (Μάιος/Ιούνιος 2015) του περιοδικού Snack & Coffee.