A  A  A +
Πίσω
Iceball
Iceball

Υλικά

50 ml απόσταγμα τσαγιού Λευκός Άγγελος (λευκό τσάι, κανέλα, φλούδες πορτοκαλιού, γιασεμί, λεμονόχορτο)
140 ml καφές φίλτρου από Αιθιοπία yirgacheffe
5 ml σιρόπι Monin butterscotch

Βήματα

Εκτέλεση

Φτιάχνουμε τον καφέ φίλτρου κανονικά και τον τοποθετούμε στο ειδικό σκεύος που τον παγώνει σε μορφή σφαίρας. Αναμειγνύουμε το καυτό τσάι με το σιρόπι. Τοποθετούμε τη σφαίρα μέσα σε ποτήρι και περιχύνουμε με το τσάι.

Info: Έχει περισσότερη ένταση καφέ στη γεύση όσο περνάει η ώρα καθώς το ζεστό τσάι λιώνει σταδιακά τον παγωμένο καφέ φίλτρου.  

Συνταγή: Κώστας Περπινιάς, Φωτό: Φώτης Καραπιπέρης

Από το τεύχος 50 (Σεπτέμβριος/Οκτώβριος 2013) του περιοδικού Snack and Coffee.