Δημιουργήσαμε μία παραλλαγή freddo cappuccino με τη σωστή δοσολογία καφέ που είναι 50 ml ανά διπλό εσπρέσο και συμπληρώσαμε με κρέμα αρωματισμένη με τριαντάφυλλο. Παρασκευάσαμε ένα infusion από τριαντάφυλλο, το σουρώσαμε και το περάσαμε μέσα στο αφρόγαλα. Χτυπώντας το επιπλέον στο μπλέντερ, σφίγγει και ομογενοποιείται. Συμπληρώσαμε στο τελείωμα του ποτηριού αφρόγαλα. Διακοσμήσαμε με φύλλα τριαντάφυλλου.
Συνταγή: Χρήστος Λουκάκης, Φωτογραφία: Δημήτρης Τσίτσος
Από το τεύχος 49 (Ιούλιος/Αύγουστος 2013) του περιοδικού Snack and Coffee.