Σφαιροποιούμε με τη χρήση αλγινικού νατρίου και γαλακτικού ασβεστίου με αποτέλεσμα τη δημιουργία χαβιαριού με γεύση του σπιτικού λικέρ τριαντάφυλλου. Με την εξάχνωση του ξηρού πάγου δημιουργείται το huricane effect, δηλαδή υπάρχει συνεχόμενη κίνηση στο χαβιάρι (άρα μπορούμε να το γευτούμε σε κάθε γουλιά), καθώς επίσης μας βοηθάει στην επιθετική εξαγωγή των αρωμάτων του lychee.
Συνταγή: Άρης Χατζηαντωνίου, Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος
Από το τεύχος 50 (Σεπτέμβριος/Οκτώβριος 2013) του περιοδικού Snack and Coffee.