A  A  A +
  • 18/02/2015
    BAZ 180

    Λιώνουμε τη μαγιά σε λίγο χλιαρό νερό και τη ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Ζυμώνουμε με το γάντζο για 7-8 λεπτά στην αργή ταχύτητα. Αδειάζουμε τη μαλακή ζύμη σε μια ελαφρώς λαδωμένη λεκάνη....

  • 18/02/2015
    BAZ 180

    Τοποθετούμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και ζυμώνουμε με το γάντζο για 6-7 λεπτά στην αργή ταχύτητα. Αδειάζουμε τη ζύμη σε μια ελαφρώς λαδωμένη λεκάνη. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και πανί και περιμένουμε για 30-40...

  • 18/02/2015
    ΒΑΖ 180

    Λιώνουμε τη μαγιά στο χλιαρό γάλα και τη ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ μαζί με όλα τα υγρά υλικά. Ζυμώνουμε με το γάντζο για 2 λεπτά στην αργή ταχύτητα. Προσθέτουμε το αλεύρι, το αλάτι και το ξύσμα λεμονιού και...

  • 18/02/2015
    ΒAZ 180

    Λιώνουμε τη μαγιά στο χλιαρό γάλα και τη ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ μαζί με όλα τα υγρά υλικά, το μέλι και τη ζάχαρη. Ζυμώνουμε με το γάντζο για 2-3 λεπτά στην αργή ταχύτητα. Προσθέτουμε το αλεύρι και το γλυκάνισο...

  • 18/02/2015
    ΒAZ 180

    Για την κλασική φλαν: Χτυπάμε τους κρόκους και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το κορν φλάουερ και ανακατεύουμε συνεχώς. Ζεσταίνουμε το γάλα σε κατσαρόλα. Παίρνουμε μια μικρή ποσότητα και την προσθέτουμε στο...

  • 20/11/2014
    BAZ #178

    Χτυπάμε το βούτυρο στο μίξερ με το φτερό για 3 λεπτά. Ρίχνουμε τη ζάχαρη με τη βανίλια και συνεχίζουμε για άλλα 3 λεπτά. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα και προσθέτουμε το αλεύρι και το αλάτι. Μόλις ενσωματωθούν τα υλικά,...