A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Με τις τουριστικές αφίξεις να σημειώνουν νέα ρεκόρ, τις υψηλές θερμοκρασίες και την καλοκαιρινή διάθεση στο μάξιμουμ, το παγωτό είναι ήδη ο βασιλιάς του ζαχαροπλαστείου! Στο  Z+G 175, που μόλις κυκλοφόρησε, θα βρείτε συνταγές για τα πιο μοδάτα sorbets από τον Κυριάκο Καστριώτη, ιδανικά για τις πιο ζεστές μέρες και νύχτες του καλοκαριού! Θα μάθετε τα “μυστικά” για σωστό παγωτό και προτάσεις για τη γεύση της σεζόν από 4 Ιταλούς τζελατιέρηδες που ζουν και επιχειρούν στη χώρα μας και θα ταξιδέψετε νοερά το Μουσείο Παγωτού του Λος Άντζελες που χαρίζει απλόχερα ιδέες γύρω από την κουλτούρα του παγωτού. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Πλατινός μιλά για την ελληνική ζαχαροπλαστική και παρουσιάζει μια συνταγή αποκλειστικά για εσάς ενώ παίρνουμε λίγη από τη λάμψη του  pastry chef των σταρ του Χόλιγουντ, Chris Ford! Παράλληλα, στις σελίδες του τεύχους, θα βρείτε χρήσιμα θέματα από την υγιεινή και τις πωλήσεις στο ζαχαροπλαστείο μέχρι όλες τις τάσεις στο fingerfood για επιτυχημένο catering!

Καλή ανάγνωση, καλό καλοκαίρι και ακόμα καλύτερες δουλειές... Ραντεβού το Σεπτέμβρη!