A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Στο Z+G 176, καλωσορίζουμε την εποχή της σοκολάτας με τα αέρινα γλυκά τουζαχαροπλάστη Αλέξανδρου Παυλώβ, το άρθρο του τεχνολόγου τροφίμων Δημήτρη Δρίβαγια τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της και βέβαια, όλα τα τελευταία choco news και τις τάσειςτης αγοράς.

Ταυτόχρονα, ανοίγουμε το φάκελο “macaron στην Ελλάδα” όπου παρουσιάζουμε από τηβασική συνταγή και τα tips για τέλειο αποτέλεσμα μέχρι στοιχεία για τις πωλήσεις του σεένα ρεπορτάζ με τα πιο γνωστά για το macaron τους ζαχαροπλαστεία. Το αφιέρωμα κλείνειμε τις τάσεις που κυριαρχούν σε διεθνές επίπεδο γύρω από το δημοφιλές γαλλικό γλυκό.

Στη συνέχεια, ο pastry chef του Διόνυσου, Αργύρης Παπασταύρου, μοιράζεται μαζί μας τιςεμπειρίες του από την καριέρα του σε εμβληματικά “γλυκά πόστα” του εξωτερικού καιπαρουσιάζει μια συνταγή αποκλειστικά για εσάς. Από το διεθνές στερέωμα, μιλάμε με τηNina Tarasova, την υπερδύναμη της ζαχαροπλαστικής που από τη Ρωσία κατέκτησε τονκόσμο. Στις σελίδες του τεύχους, θα βρείτε επίσης το χρήσιμο ρεπορτάζ για την ασφαλήμετάβαση “από την οικογενειακή στην οργανωμένη επιχείρηση” με συμβουλές από τονmarketing expert, Σπύρο Γκανάτσιο.

Κι επειδή δεν λέμε ακόμα “καλό χειμώνα”, καλή κι αποδοτική σεζόν σε όλους!